May
20

Weinig geslapen vannacht door de warmte. Pas laat in de nacht begon het in mijn kamer, met beide ramen open, wat af te koelen. Ik heb daardoor weinig energie vanmorgen. Gelukkig helpt het zeer uitgebreide ontbijt (dat maakt nog iets goed). 
Read more…

May
19

Nog een laatste ontbijtje hier en dan gaan we Kotor weer verlaten. Om 08:40 staan we allemaal klaar en lopen we met onze koffers de oude stad uit naar de busstop. Onderweg zien we dat er inmiddels weer een ander cruiseschip is aangekomen

Read more…

May
18

Vandaag is onze tweede dag in Kotor maar we zullen het grootste deel van de dag buiten de stad gaan besteden. Eerst weer eens lekker ontbijten en 10 voor 9 lopen we richting de haven waar we onze bus pakken voor de laatste rit met deze chauffeur. Onderweg naar de bus zien we dat er een cruiseschip is aangekomen, het zal hier dus wel lekker druk zijn vandaag.

Read more…

May
17

Heerlijk geslapen vannacht, dit is dan ook veruit het beste bed van de hele reis. Het was alleen even lastig in slaap komen door de herrie buiten, waaronder wat gezang in de verte.

Read more…

May
16

Ik heb toch weer redelijk geslapen vannacht, ondanks het matige bed en de geluiden buiten. Ik ben gelukkig lekker vroeg bij het ontbijt want er is ook nog een andere groep aangekomen en eigenlijk waren er gisteren al nauwelijks genoeg zitplaatsen voor onze groep. Maar dan blijkt er toch ook nog een tweede ruimte te zijn.

Read more…

May
15

Ondanks de kleine kamer en de kuil in het matras voelde dit hotel toch als een upgrade ten opzichte van de eco village waar we vandaan kwamen. Wat kan dat toch een verschil maken of je gewoon een goede badkamer ter beschikking hebt. Ook het ontbijt is hier prima, alleen jammer dat je er even voor door de regen heen moet lopen.

Read more…

May
14

Het was een zware nacht. Buiten regende en stormde het, binnen zorgde Nemanja nog een paar keer voor de kachel maar rond een uur of half 2 was die toch wel uit. Daarbij waaide ook de deur telkens open en was het dekbed zo klein dat je bij elke beweging in de kou lag. Ik ben blij dat we hier vandaag weer vertrekken.

Read more…

May
13

We verlaten het hotel weer en we gaan door naar Katun Vranjak dat op ongeveer 1800 meter hoogte ligt. Onderweg stoppen we nog in het dorpje beneden waar vandaag de supermarkt nog open is, morgen is het zondag en is alles dicht.

Read more…

May
12

Hoewel ik misschien niet enthousiast ben over het huisje zelf, was mijn bed tenminste wel prima. Ik heb dus ook prima geslapen. Als ik wakker wordt blijkt het buiten flink te regenen. Dat is niet zo mooi want er staat een wandeling op het programma voor vandaag. En we moeten ook nog de koffers weer de bus in krijgen en in dat natte bos wil je die niet over de grond slepen.

Read more…

May
11

Ondanks dat de airconditioning niet werkte heb ok toch prima geslapen vannacht. Het kleine raampje in de kamer wijd open gezet, en ook de twee raampjes in de badkamer. Daarmee tochtte het toch een beetje door. Om 8 uur pak ik nogeens ontbijtje mee en dan paden we de koffers weer in de bus.

Read more…