Brazilië in het voorjaar

Het was januari 2020 toen ik mijn reis boekte naar Brazilië. Op dat moment waren en alleen nog wat vage geruchten over een virus dat in Azië rondwaarde dus maakte ik met toen nog geen zorgen. Dat was helemaal aan de andere kant van de wereld. Twee maanden later zag die wereld er heel anders uit en werd mijn reis gecancelled. Ik had toen nog hoop om ‘een paar maanden later’ wel weer opnieuw te boeken maar dat liep allemaal anders. Maar… inmiddels een paar jaar verder kan het weer wel! Dus ik heb diezelfde 21-daagse reis Brazilië en Buenos Aires: Reis van tango naar samba weer geboekt bij Sawadee voor komend voorjaar!

Continue reading “Brazilië in het voorjaar”

Taiwan in het najaar

Je kan op de sites van de reisorganisaties zien dat de Nederlanders het reizen gemist hebben, want het gaat hard met de reizen. Voor sommige landen die op mijn shortlist stonden waren de reizen voor het hele jaar al volgeboekt, of waren er geen eenpersoonskamers meer beschikbaar. Maar ik heb toch nog een mooie reis kunnen boeken, in het najaar ga ik namelijk de 15-daagse rondreis naar Taiwan doen via Djoser. 

Continue reading “Taiwan in het najaar”

Wandeling Lovcen Nationaal Park

Vandaag is onze tweede dag in Kotor maar we zullen het grootste deel van de dag buiten de stad gaan besteden. Eerst weer eens lekker ontbijten en 10 voor 9 lopen we richting de haven waar we onze bus pakken voor de laatste rit met deze chauffeur. Onderweg naar de bus zien we dat er een cruiseschip is aangekomen, het zal hier dus wel lekker druk zijn vandaag.

Continue reading “Wandeling Lovcen Nationaal Park”

Boottocht Skadar meer en wijnproeverij

Ondanks de kleine kamer en de kuil in het matras voelde dit hotel toch als een upgrade ten opzichte van de eco village waar we vandaan kwamen. Wat kan dat toch een verschil maken of je gewoon een goede badkamer ter beschikking hebt. Ook het ontbijt is hier prima, alleen jammer dat je er even voor door de regen heen moet lopen.

Continue reading “Boottocht Skadar meer en wijnproeverij”