Naar Dourados

Een saaie dag vandaag, het is alleen maar reizen. Omdat we de afgelopen dagen al beide kanten van de watervallen gezien hebben kunnen we vanmorgen eerst uitslapen en pas om kwart over 9 vertrekken we richting Dourados.

We hebben we de meest luxe bus die ik ooit op een reis gehad heb, de beenruimte bij alle stoelen is enorm, de stoelen hebben ook allemaal USB aansluitingen, helaas staat de WiFi wel uit. Er is ook een toilet en op de benedenverdieping van de bus zijn een aantal hele luxe slaapstoelen (die we overigens niet hebben gebruikt). We zitten een kleine 8 uur in de bus en stoppen alleen voor lunch en tussendoor nog een keer om de benen te strekken.

Rond half 6 komen we aan in Dourados en checken we in bij Hotel Valencia. Ook weer een prima hotel, en deze keer met een lekker stevig bed. We gaan even wat eten bij een foodcourt en vrij vroeg weer terug naar de kamer. Morgen vertrekken we namelijk alweer om 07:30 want deze plaats is eigenlijk alleen maar een tussenstop op weg naar Bonito waar we dan morgen rond de lunch aankomen.

Route van vandaag

Foto’s van deze dag