Naar Bonito

Ook vandaag is het weer deels een reisdag en gelukkig hebben we ook vandaag weer die luxe grote bus. We vertrekken om 07:30 en rijden in ongeveer 4 uur door naar Bonito. Afgelopen nacht was het al met bakken naar beneden gekomen en vanmorgen regende het ook nog een beetje. Maar onderweg zaten we af en toe ook echt in enorme stortbuien.

Als we rond het middaguur aankomen is het daar droog en prima weer. De kamers in Hotel Bonsai zijn echter nog niet klaar, dus laten we de bagage bij de receptie achter en gaan het stadje in om wat te gaan eten. De mensen die vanmiddag de zip-line excursie hebben geboekt gaan daar ook hun tickets halen. Dat groepje (ongeveer de helft van ons gezelschap) vertrekt om 13:00. Ik kan gelukkig wat rustiger eten en tegen 14:00 loop ik samen met nog wat anderen naar het hotel waar we de sleutels krijgen. Het is een leuk complex met veel groen, zwembad, etc. Maar de kamers zelf zijn wel weer vrij basic.

Ik wil gelijk even wat was wegbrengen maar als ik met mijn tasje de deur uitgaat komt er weer een flinke stortbui langs. Nog maar even wachten dus en een klein uurtje later loop ik in de laatste druppels naar de wasserette. Daarna haal ik nog wat te drinken en een ijsje en maak er verder een rustige relax middag van.

Om 19:00 ga ik met een groepje wat eten bij een Argentijns/Braziliaans restaurant  (heerlijke Prime Rib steak van een halve kilo) en daarna gaan we nog een drankje drinken bij een gezellig food court waar ook live muziek is. Slechts een drankje en kwart voor 10 lopen we tussen de buien door weer terug want morgen moeten we weer vroeg op.

Route van vandaag

Foto’s van deze dag