Home » Colombia » Naar Armenia
Nov
25

Naar Armenia

Ook vandaag moeten we weer een flink stuk reizen, maar gelukkig wel over betere wegen. We rijden zo’n 290 kilometer naar de koffiestreek Armenia waar we op een koffie boerderij, een zogenaamde Finca zullen verblijven.

We vertrekken om 8 uur vandaag en we rijden met een boog om Cali heen omdat die regio nog wel eens wat problemen geeft. Rond een uur of tien een koffiestop en kwart voor een stoppen we voor de lunch waar we weer een buffet hebben. Ik neem een chorizo worst en wat gebakken rijst. Daarna is het nog naar een uurtje naar hotel Finca Palermo Rural. Een prachtige plek war we verdeeld worden over de kamers in verschillende huisjes die hier staan. We zitten midden in de natuur, wat ook betekent dat er nogal wat muggen zijn. Alleen al in de 5 minuten dat ik mijn koffer in de kamer zet sla ik daar al 3 muggen dood.

We verzamelen nog voor een welkomstdrankje en daarna zijn we de rest van de dag vrij. Ik ga me even omkleden, korte broek aan, lever een zooi kleding in om te laten wassen en ga wat foto’s maken van de omgeving. Een paar minuten naar beneden wandelen is een riviertje met een watervalletje waar je ook zou kunnen zwemmen. Alleen Linda waagt zich hier aan, de andere zwemmers gaan naar het zwembad bij de naastgelegen finca. Ik ga nog wat relaxen voor mijn kamer en later nog een drankje halen.

Als ik om 6 uur ga douchen sla ik nog 2 muggen dood in mijn kamer en zet dan ook de klamboe maar eens op die ik meegenomen had. Het diner was weer eenvoudig, we hadden keus uit kip of bonen in saus. Iedereen nam de kip. Nog een tijdje napraten voordat ik rond half 10 richting kamer ga. Daar werk ik mijn blog bij en ga daarna maar eens een aflevering van een serie kijken die ik meegenomen had want voordat ik ga slapen want het is nog wel erg vroeg. Morgen mogen we een beetje uitslapen want we vertrekken pas kwart voor negen.

Route van vandaag

Foto’s van deze dag

Comments are closed.