Home » Colombia » Colombia in het najaar
Aug
20

Colombia in het najaar

De reis die ik in het voorjaar had geboekt naar Colombia met Djoser werd 2 maanden voor vertrek afgeblazen omdat er pas 9 boekingen waren (10 was het minimum). Dus probeer ik het nu maar eens met Sawadee. Heb er goede hoop op dat het deze keer wel doorgaat, er waren namelijk al 12 boekingen. Einde van het jaar dus 3 weken Colombia: Koffievelden en Caribische stranden!

De reis volgt voor een groot deel dezelfde route als die van Djoser. We beginnen dus in de hoofdstad Bogotá waar we 2 nachten blijven. Daarna gaan we de Tatacoa woestijn in waar we een wandeling maken en overnachten in Cillavieja. De volgende dag rijden we in de middag naar Tierradentro waar we weer 2 nachten blijven en de onderaardse religieuze ruimtes bekijken en een bezoek brengen aan het National Archeological Park. De volgende bestemming is San Agustin waar we ook 2 nachten blijven en ook een archeologisch park bezoeken. Dan door naar de mooie koloniale stad Popayan voor 1 nacht en vervolgens naar Armenia, de koffiestreek in, waar we weer 2 nachten blijven.

De reis gaat door de koffiestreek verder naar het karakteristieke Salamina waar we wederom 2 nachten verblijven. Dan een lange rit naar Medellín waar de volgende dag enkele excursies op het programma staan. Een dag later stappen we het vliegtuig in naar Santa Marta aan de noordkust waar we 2 nachten verblijven in Playa los Angeles en optioneel excursies kunnen doen naar Tayrona National Park of Taironaka National Park. De standaard overnachtingen hier zijn trouwens in een hangmat, maar dat zag ik met mijn rug niet zitten dus toch maar een Cabaña geboekt. Onze laatste stop is in Cartagena waar we 3 nachten verblijven voordat we weer terug vliegen naar Nederland.

Colombia

Comments are closed.