Naar Hoima

Er was een optie om ook vandaag weer een game-drive te doen maar die slaan we over. En dus kunnen we heerlijk uitslapen vandaag. Daarna nog een relaxed ontbijtje want het hotel is om 8 uur al uitgestorven (iedereen is het park in) en om 9 uur vertrekken we op weg naar Hoima.

We rijden nog wel de eerste uren door het park dus er is nog kans een paar foto’s te maken. Daarna zorgt de hobbelige weg samen met de zon ervoor dat ik half lig te slapen in de bus. Halverwege nog een stop voor de lunch en verder niet veel bijzonders. Tegen 4 uur rijden we Hoima in en komen we aan bij het hotel. Niet hotel Kontiki zoals was aangekondigd maar Hoima Cultural Lodges. Prima complex en ik heb een mooi ruim huisje met hele ruime badkamer.

Er is ook WiFi, dus ik ben de hele middag bezig te proberen om mijn achterstand in te lopen. Veel anders is er toch niet te doen want het dreigt te gaan regenen. De WiFi werkt alleen niet echt mee. En terwijl we in de gezamenlijke ruimte zitten komen er inderdaad een paar flinke buien met onweer langs. Soms valt ook de stroom weg en zitten we ineens in het schemer. Tegen 8 uur staat het eten klaar en dat valt flink tegen na het heerlijke eten van de afgelopen dagen terwijl het toch zeker niet goedkoop is. De kaarsen op tafel zorgen ervoor dat we niet helemaal in het donker zitten bij de diverse keren dat de stroom weer uitvalt. Na het eten gaan sommigen nog een spelletje doen of wat zitten babbelen en tegen half 11 loopt de ruimte leeg en zoeken mensen hun kamer op.

Route van vandaag

Foto’s van deze dag

HIDDEN IMAGE LINK HERE