Home » Weekendje Weg » Rustdag en vertrek Adrie
Jun
01

We maken er vandaag weer een rustdag van… tenminste, dat geldt voor Raymond, Frank en ik. Adrie moet helaas morgen alweer werken, dus die moet vandaag terug naar huis. Maar we beginnen de dag weer rustig met een ontbijtje en deze keer is de temperatuur al dusdanig toegenomen dat we lekker op het balkon kunnen zitten.

Rond half 12 gaat Frank Adrie naar het treinstation in Stuttgart brengen. Kaartjes heeft hij al en hij vertrekt rond half 3. Het is een dik uur rijden naar Stuttgart en dus ook een uurtje terug. Als Frank echter tegen 2 uur nog steeds niet terug is besluiten Raymond en ik toch maar wat te gaan eten (maar goed ook want later blijkt dat Frank onderweg bij de McDonalds is gestopt). Het is vandaag heerlijk toeven op het balkon, de temperatuur is prima en zodra het zonnetje doorbreekt is het echt heerlijk warm. In de middag komt Frank er ook bij zitten en tussendoor kijken we nog een stukje van het WK hockey waar we de mannen zien winnen. We besluiten deze keer wel buiten de deur te eten bij het restaurant van hotel Hirsch in Lossburg. Prachtige zuid-Duitse sfeer en heerlijk eten. Terug in het huisje kijken we naar de film Pompeii die ik had meegenomen. De DVD geven we later nog wel aan Adrie en Ferry, dan kunnen die de film ook kijken.

 

Foto’s van deze dag

Comments are closed.