Home » Weekendje Weg » Terug naar huis
Jun
02

Aan al het goede komt een eind en ook aan dit lange weekeinde dus. We genieten van het laatste ontbijtje, ruimen verder alles op en om 11 uur komen de buren de laatste inspectie doen voordat wij vertrekken. Even later zwaaien wij Alpirsbach vaarwel en beginnen aan de lange rit terug naar huis. Als we nog geen uur onderweg zijn breekt de hemel open, de eerste echte regenbui die we zien dit weekend, mooi opgehouden tot het laatst.

Onderweg stoppen we nog ergens voor een hapje en een drankje en bellen we Adrie om te vragen of hij zin heeft vanavond nog met ons een afsluitend etentje mee te pikken. Helaas heeft hij al andere afspraken dus schuiven Raymond, Frank en ik rond half 7 met z’n drieen aan bij de griek in Zoetermeer. Daarna ga ik snel door en nog voor 9 uur ben ik thuis. Lekker op tijd om nog even de post door te nemen, spullen op te ruimen en mail te bekijken voordat ik rond half 12 mijn bed in rol. Morgen weer gewoon de wekker om 10 over 5 🙁

Route van vandaag

Comments are closed.