Home » Weekendje Weg » Wandeling en verder rustig aan
May
30

Het wordt vandaag een relax dagje en we gaan er deze keer niet echt op uit. Na wederom een lekker laat ontbijtje besluiten Adrie, Raymond en ik de omgeving wat te verkennen met een flinke wandeling. Frank heeft geen zin en blijft in het huisje wat lezen en puzzelen.

Het rondje wat we lopen gaat op en af met soms een fiks klimmetje. Dan merk je toch dat we allemaal wat ouder worden en de knieen het niet meer zo aan kunnen. We lopen van ons huisje naar het Kleine Kinzig stuwmeer dat ongeveer 2 kilometer verderop ligt. Een mooie route langs een beekje met hier en daar watervalletjes. Dit levert mooie plaatjes op en ik baal dat ik mijn fototoestel niet meegenomen heb en het met mijn telefoon moet doen. Ook aan mijn GPS heb ik niet gedacht, dus helaas geen route van onze wandeling. Na een anderhalf uur komen we moe maar voldaan weer bij het huisje aan en gaan we eerst eens even boodschappen doen, onder andere voor ons eten vanavond.

In de middag doen we ook rustig aan en spelen we nog een paar spelletjes poker. Ik kan mijn geluk niet op en heb nog niet verloren. Ook deze keer win ik weer (3e keer op rij) al duurt het wel lang, zodat we pas tegen half 8 aan het eten gaan beginnen. Na het eten kijken we nog wat tv en spelen we nog een spelletje poker (deze keer wordt ik 2e) voordat het weer bedtijd is.

 

Foto’s van deze dag

Comments are closed.