Sydney terrasjes

Vandaag hebben we wat later afgesproken voor het ontbijt, dus nu ging de wekker pas om half 8. Lekker relaxed en om half 9 lopen we de straat weer uit. We hadden van andere reisgenoten gehoord dat ze 40 dollar kwijt waren voor ontbijt aan de overkant van ons hotel dus gaan wij maar weer naar dezelfde plek als gisteren waar we 10 dollar betaalde.

Na het ontbijt verlaat Dewa ons, hij gaat naar Biondi beach op het strand liggen bakken. Ik ga met Benno en Marcel naar Darling Harbour waar we heerlijk relaxed op een terrasje plaatsnemen en van het uitzicht genieten. Het is een heerlijke 29 graden en de eindeloze stroom mensen die langs trekt is het bekijken waard met soms aparte uitdossingen. Zeker vanaf het tweede terras waar we gaan zitten omdat er blijkbaar wat feestjes zijn hier op de boulevard. Zo zien we bijvoorbeeld een Fred Flintstone, Superman, mensen uitgedost als rock artiesten of engeltjes, etc. Ook veel mensen met vele verschillende kleuren haar, roze, groen, paars, rood…

Rond een uur of 5 gaat Marcel alleen nog eens over de Harbour Bridge lopen. We spreken af om 9 uur te verzamelen bij Cowper Wharf om te eten. Een uur of 2 later lopen Benno en ik terug naar het hotel waar we Dewa weer treffen. Na een snelle douche gaan we naar het restaurant. Ik bestel daar een sirloin steak en home made ijs toe. Allemaal heerlijk maar dat mag ook wel voor de ~76 dollar per persoon. Morgen vertrekken we om 8 uur dus slaan we het drankje maar over en gaan we allemaal terug naar het hotel om de koffer in te pakken.

Route van vandaag

 

Foto’s van deze dag