Home » Weekendje Weg » Warm en benauwd
Jun
04

Na 2 dagen activiteiten was het weer tijd voor wat rust. In de ochtend was het al direct lekker warm en na een heerlijk ontbijtje in de zon op het terras heb ik mijn stoel gepakt en ben in de schaduw tegen de bosrand wat gaan lezen.

Er moesten nog wat boodschappen gedaan worden, dus zijn Frank, Adrie en Raymond deze keer met de stoeltjeslift naar Saarburg vertrokken. Ferry en ik hadden niet zoveel zin en bleven achter bij het huisje. Na een uur of 3 (want ze waren weer eens op aanwijzingen van Frank verkeerd gelopen) kwamen ze terug net op tijd voor de lunch. Frank en Adrie zijn ‘s-middags nog op zoek gegaan naar een tafeltennistafel en hebben daar nog een potje gespeeld.

Terwijl we in de middag heerlijk in de zon zaten te relaxen kwamen er ineens grote dikke druppels naar beneden. Raymond, die lag te zonnen met zijn ogen dicht, dacht eerst nog wat we een geintje met hem aan het uithalen waren, maar het was toch echt regen. Het bleef echter maar bij een paar druppels, hoewel er in de verte wel meer aankwam. Het was ook wel te verwachten want het was de hele dag al benauwend warm.

We hebben toch de barbecue weer buiten gezet en heerlijk buiten gegeten. Na het eten zijn we gaan kaarten (hartenjagen volgens Nederlandse regels, heel anders dan Amerikaans). Tussendoor moesten we naar binnen vluchten omdat er nu echt serieuze buien langskwamen. Bij de eerste de beste donderklap viel ook de stroom uit en het duurde toch wel een klein uurtje voordat we weer stroom hadden. In de avond hebben we nog een filmpje gekeken (Wall Street: Money Never Sleeps… vreselijk saaie film), de laatste minuten van Brazilie – Nederland en wat darts. Rond een uur of half-1 lag ik in mijn bed.

 

Foto’s van deze dag

Comments are closed.