Home » Weekendje Weg » Midgetgolf en vertrek Frank en Adrie
Jun
05

Vanmorgen een verassing toen ik naar buiten stapte, het was namelijk vreselijk mistig. Eigenlijk niet eens zo vreemd want we zitten immers op een berg, maar dit was toch de eerste keer dat we het zagen hier. Gelukkig kwam er al snel weer een beetje zon doorheen.

Vandaag rijden Frank en Adrie terug naar Nederland, beide hadden al afspraken waar ze niet onderuit konden of wilden. Ze vertrekken echter pas in de middag dus in de ochtend zijn we eerst nog wat gaan midgetgolfen. Raymond had geen zin en bleef in het huisje achter. De zon brak nu echt goed door en al snel stonden we ons rot te zweten in de volle zon. Midgetgolfen blijft toch een leuk spelletje. Ferry had 2 birdies op de 18 holes baan en Frank had er 1, een heel gelukkige die over alles heen stuiterde. Maar uiteindelijk bleek ik met 68 slagen toch de beste score te hebben, gevolgd door Ferry (76), Adrie (79) en hekkensluiter Frank (87).

Na de lunch vertrokken Frank en Adrie. Ik heb nog wat zitten lezen en stukjes van de tennis finale Roland Garros zitten kijken. Voor zover het ging want in het huisje werd je weer gek van de vliegen, ik heb er wel meer dan 10 doodgeslagen en nog vlogen ze overal om je hoofd. Laat in de middag barstte het onweer weer los, toen het ergste voorbij was zijn we naar het panorama restaurant gelopen maar bleek uitgestorven. Dus zijn we teruggelopen naar het andere restaurant waar we een pizza gegeten hebben. ‘s-Avonds hebben we een film gekeken (Battle: Los Angeles) en nog wat darts.

 

Foto’s van deze dag

Comments are closed.