Home » Weekendje Weg » Terug naar Nederland
Jun
06

Helaas zit het weekje er alweer op. We waren allemaal vroeg wakker (ik stond voor 7 uur al in de douche). Na het ontbijt hebben we alle spullen weer in de auto gegooid, nog een bezem door het huisje gehaald en zijn we vertrokken (voor 10 uur moesten we het huisje uit zijn).

Vooraf hadden we gekeken hoe we zouden rijden en de keuze was gevallen op een tussenstop in Leuven voor lunch en een wandelingetje door de stad. Dit was een beste keuze want in Leuven is veel te zien. Hier kunnen we nog wel eens een keer een bezoekje brengen. Tijdens de lunch kwam er wel even een klein buitje langs en moesten we snel schuilen (gelukkig waren we al uitgegeten) en tijdens de wandeling bleef het gelukkig alleen maar bij dreigende wolken.

De rest van de route verliep vrij vlotjes, nergens file of opstoppingen en in Nederland aangekomen hadden we zelfs al een stuk A16 waar je officieel 130 mag rijden tot onze verbazing. We waren ruim voor 4 uur alweer in Den Haag aangekomen voor een afsluitende barbecue waar naast Lammy ook Frank, Pauline en Ineke mee kwamen eten (Adrie had helaas al andere afspraken). We gingen in eerste instantie nog fanatiek buiten zitten maar helaas kwamen er af en toe toch druppels langs en echt behagelijk was het ook niet. Dus zijn we uiteindelijk maar binnen gaan eten, de paar druppeltjes deerde de barbecue gelukkig niet.

Nadat we ook nog even alle foto’s hadden uitgewisseld ben ik rond een uur of half 9 vertrokken naar Almere, waar ik nog net genoeg tijd had om de spullen uit de tassen te halen, de post door te nemen en vervolgens snel mijn bed in te duiken. Morgen is immers weer gewoon een werkdag dus gaat om 05:15 de wekker.

Comments are closed.