Home » Uncategorized » Ongewenste bezoeker
Jan
23

Ongewenste bezoeker

Als je op vakantie gaat naar tropische bestemmingen zoals ik de laatste jaren vaak doe, dan weet je dat je nogal eens wat ongewenste bezoekers in je hotelkamer kan vinden, kakkerlakken, spinnen, etc. Maar blijkbaar is dat niet voorbehouden aan verre bestemmingen. Ook gewoon thuis in Nederland kan je ineens het ongedierte over je muren heen zien rennen.

Maak kennis met Spidey… centimeter of 3-4 in doorsnee, nog lang niet zo groot als ik bijvoorbeeld in Thailand of Costa Rica ben tegengekomen, maar toch schrik je wel even als je het uit een ooghoek over de muur heen ziet schieten. En die beesten kunnen nog verdomd snel zijn! Maar deze keer niet snel genoeg. Een mooie forse spin met lange harige poten. Ik ben al een keer een nog grotere tegengekomen in huis, maar die wist te ontsnappen door een gaatje in de vloer. Deze jongen had dat geluk niet en moet nu mijn warme huis inruilen voor een koude struik een stukje van mijn huis vandaan.

Comments are closed.