Pre-meeting Maleisie

Zo langzamerhand voor mij een beetje traditie bij rondreizen is dat er vooraf een pre-meeting gehouden wordt waarbij de reisgenoten alvast kennis met elkaar kunnen maken. Ook deze keer werd er weer wat georganiseerd, al was de opkomst wat magertjes, slechts 7 van de 20 reisgenoten had tijd en zin om hieraan mee te doen.

Wederom was Utrecht de uitgelezen plaats om de pre-meeting te houden, lekker centraal en uitermate goed met de trein bereikbaar (hoewel ikzelf toch gewoon met de auto naar Utrecht ben gekomen). Ik ging direct naar Le Journal op het Neude in Utrecht waar ik het groepje met Anja, Marinke en Piet aantrof die op Utrecht Centraal hadden verzameld. Later kwamen ook Jaap, Ad en Maddy binnendruppelen.  Onder het genot van een drankje hebben we elkaar al wat leren kennen en onder andere reiservaringen uitgewisseld. De sfeer zat er eigenlijk gelijk al wel aardig in.

Rond een uur of 6 zijn we even omgelopen naar Eetcafe Jaap, een klein maar leuk restaurantje, waar we gereserveerd hadden. We kregen een zeer vriendelijke behandeling, misschien mede doordat we geloof ik de enige klant waren die avond. De keuze op de kaart was niet heel erg uitgebreid, maar het wel allemaal heel erg lekker! Er werd ondertussen behoorlijk doorgekeuveld en al regelmatig grapjes gemaakt, een goed teken. Anja had als enige een foto-toestel bij de hand dus plaats ik haar foto hier maar even bij. Van links naar rechts Piet, Kees, Maddy, Ad, Anja, Jaap en Marinke.