Pre-meeting Peru

Over minder dan 5 weken vertrek ik voor mijn vakantie naar Peru en vandaag was het tijd om eens kennis te maken met een deel van de groep. Van de 20 personen waren er in Utrecht vanmiddag 14 langsgekomen voor deze voorontmoeting, een uitzonderlijk hoog aantal in vergelijking met eerdere reizen.

Rond 3 uur hadden we afgesproken in Utrecht Centraal. Er kwamen 13 mensen opdagen en het was even onduidelijk of er nu wel of niet een 14e zou komen. Met 13 zijn we Utrecht ingegaan op zoek naar een terrasje. De eerste keus was helaas niet beschikbaar maar uiteindelijk hebben we nog wel een plekje gevonden. Terwijl we hier zaten meldde nummer 14 zich per telefoon en met wat hulp van ook hij de rest van de groep te vinden.

De stemming zat er eigenlijk vrij snel al goed in. En toen we tegen 5 uur richting Broadway American Steakhouse vertrokken werden er links en rechts al behoorlijk wat grapjes gemaakt (teken dat men zich al lekker op het gemak voelt). In het restaurant werd het ook al erg gezellig en ik heb er een goed gevoel aan overgehouden… dit gaat vast weer een hele leuke reis worden! 🙂