Weekendje Gulpen

Vandaag was het weer uit met de pret (en helaas ook met het goede weer). We hebben de boel een beetje opgeruimd, de sleutels ingeleverd en zijn op zoek gegaan waar er nog wat Asperges ingeslagen konden worden.

Na wat rondrijden waarbij geen Asperge verkoper te vinden was, werden we door een aardige man op een bromfiets naar Aachen gestuurd, waar inderdaad een 100 meter over de Duitse grens een grote kar met “Spargel” stond. Nadat hier enkele kilo’s waren ingeslagen zijn we over provinciale wegen naar het Duitse plaatsje Heinsberg gereden. Hier hebben we eerst nog wat koffie met lekkere “Apfeltaschen” gegeten en daarna hebben we nog wat door het stadje gewandeld.

Vervolgens zijn we doorgereden naar Zoetermeer waar we op het terras van restaurant AA-Zicht het weekend hebben afgesloten met een late lunch. Rond een uur of 5 zat ik weer in mijn eigen auto onderweg naar huis… en ja hoor… net na de Schiphol tunnel file! En volgens de borden zowel over de A10 als over de A9 een vertraging van meer dan 60 minuten. Op de ring was een ongeluk gebeurt en op de A9 een vrachtwagen omgevallen. Uiteindelijk was ik nog pas om kwart over 7 thuis.

 

Foto’s van deze dag