Weekendje Gulpen

Raymond en Adrie zijn vanmorgen eerst nog wat gaan tennissen, maar daar waren ze snel van genezen; het was gewoon veel te warm. Ook deze ochtend was het nog ruim boven de 25 graden hoewel in de verte al wel wat wolken zichtbaar waren. Het begon ook steeds meer te waaien.

Rond lunchtijd zijn we naar het het restaurant van Gerardushoeve gereden waar je een schitterend uitzicht hebt over het heuvelige landschap. Helaas voor ons was het aankomende onweer ook gearriveerd en moesten we na een paar minuten al van het terras af vluchten. Het kwam echt met bakken uit de hemel en af en toe leek het wel alsof de hele buitenboel weg zou gaan waaien…

Binnen hebben we verder genoten van een heerlijke pannekoek en voor de liefhebbers een Gerardus biertje. Gelukkig was de bui snel over en bij het huisje konden we gewoon weer buiten zitten om nog even lekker wat te lezen. ‘s-Avonds hebben we gegeten in Herberg De Zwarte Ruiter in Gulpen waar de liefhebbers zich op de Asperges gestort hebben (ikzelf hou het wel bij een lekker stukje vlees).

 

Foto’s van deze dag