Home » Brazilië » Brazil!
Jan
22

Brazil!

Het was nog even spannend want ik had ruim 2 weken geleden het laatste plekje geprobeerd te boeken op deze reis en het duurde best lang voordat ik wat hoorde. Maar net toch de bevestiging binnen gekregen dat mijn boeking definitief is! Over een paar maanden stap ik dus weer het vliegtuig in, deze keer voor 3 weken Brazilië en Buenos Aires: Reis van tango naar samba.

Voor degene die al eens naar Brazilië geweest zijn is het eigenlijk wel het bekende rondje. Mooi bij deze reis is dat je bijna overal wel 2 of 3 overnachtingen hebt en dus niet het gevoel hebt alleen maar in de bus te zitten. Wij beginnen in Buenos Aires, in Argentinië dus. Leuke stad, ben er al eens geweest op een andere reis. Daarna vliegen we door naar Iguazu op de grens van Argentinië en Brazilië waar we uiteraard op bezoek gaan bij de beroemde watervallen. Dan door naar Bonito waar je blijkbaar prachtig kan snorkelen in een kristalheldere rivier.

Een hoogtepunt is ook zeker het bezoek aan Pantanal waar blijkbaar heel veel wildlife te spotten valt. Daarna reizen we door naar Campo Grande waar we maar 1 nacht blijven en de volgende dag doorvliegen naar São Paulo en doorreizen naar het tropische Paraty aan de kust waar we mooie wandelingen kunnen maken. Vervolgens een paar dagen op het tropische eiland Ilha Grande en dan eindigen we de reis in Rio de Janeiro.

One Response to “Brazil!”

  1. Sander Arkesteijn
    January 22nd, 2020 at 18:10 | #1

    Mooie reis kees. Heb ik een paar jaar geleden gedaan. Let wel op je gsm en portomonee in rio ?