Banos

Ik heb een vrije dag in Banos. Er zijn hier allerlei excursies mogelijk, een paar reisgenoten gaan de zipline doen, anderen gaan paardrijden, maar ik voel daar niets voor. Ik heb me voorgenomen lekker uit te slapen na het feestje van gisterenavond maar dat lukt ook al niet. Om 8 uur sta ik alsnog bij het ontbijt.

Een groot deel van de ochtend besteed ik aan het updaten van mijn blog want ik liep inmiddels alweer een dag of 4 achter. Rond lunchtijd loop ik even door Banos, wat een heel klein toeristisch dorp is met voornamelijk restaurants, souvenirshops en winkeltjes. Ik kom Jeffrey tegen en we gaan samen ergens een broodje halen. Daarna ga ik naar de brug om te kijken of er nog mensen aan het bungee-jumpen zijn, Ferry uit onze groep wilde dat namelijk proberen. Maar er is niemand bij de brug. Terug in het hotel zie ik dat de grote blaar op mijn pols is gaan lekken, dus die eerst maar even verzorgen.

Rest van de middag is een beetje internetten, lezen en hangen. Voor het diner ga ik met Richard, Mark en Cees naar hotel Marianne waar we (weliswaar na lang wachten) een heerlijke steak eten. De feesttenten worden vandaag overgeslagen want morgen is weer een reisdag en voor een deel van de groep de dag dat ze de vulkaan op gaan, en het stuk tussen 4800 en 5000 gaan lopen.

 

Foto’s van deze dag