Las Vegas

Na de late avond van gisteren heb ik vandaag lekker uitgeslapen. Tenminste, eerst ging om 9:15h die @#%^&$@# wekker af in mijn kamer, blijkbaar had de vorige ‘bewoner’ die tijd ingesteld. Maar gelukkig weer in slaap gevallen en om een uurtje of half 12 werd ik pas weer wakker. Lekker rustig aan gedouched en met het idee om er een relax dag van te maken ging ik naar beneden.

Beneden bij de Starbucks kwam ik echter tegen verwachting in toch een paar reisgenoten tegen. Sommige gingen aan de overkant wat te eten scoren, ik nam zelf een broodje uit de winkel en een koffie van de Starbucks. Vervolgens met Imre, Henry en Frank toch maar Las Vegas in, een dagkaartje gekocht voor de bus en op weg gegaan naar de Stratosphere. Dit hotel heeft een enorme toren, met bovenin een mooi observatiedeck en diverse attracties. We wilden eigenlijk allemaal de Insanity in, maar die was net gesloten tot in de avond. Henry ging daarom maar de X-Scream in, en daarna gingen we met z’n drieen naar de Big Shot. Dat is zo’n attractie waarin je omhoog geschoten wordt, maar deze staat dus ook bovenop die toren. Inmiddels hadden we al contact gehad met Marloes en Arie die vanmorgen al de stad in getrokken waren.

Terwijl beneden in de Stratosphere lekker een pizzapunt zitten te eten komen Marloes en Arie ook aanzetten. Zij gaan ook de toren in en wij gaan onderweg naar de shopping mall. Maar omdat onze bus vrij laat komt stemmen we met Marloes en Arie af om toch ook gelijk naar de Mirage te gaan. Helaas zijn we net te laat voor een bezoek aan de dolfijnen daar. We gaan ons daarom maar in het hotel opfrissen. Als we daar aankomen zien we net nog een ander deel van onze groep vertrekken, die hebben de hele middag bij het zwembad gezeten en gaan nu eten (7 uur). Wij verzamelen om 9 uur pas en gaan dan ook naar New York New York waar de rest zit te eten bij een Italiaan. Die blijken echter weer net weg te zijn, dus stappen wij maar bij een Mexicaan naar binnen.

Na het eten gaan we een keer de achtbaan in. Marloes en Arie hadden die al 2 keer gedaan vandaag en hadden een VIP pas. Dus die gingen nog 2 keer, wij hadden maar tijd voor 1 keertje. Erg leuk en bijzonder zo half in een hotel/casino. We sluiten de avond af in Caesars Palace waar nog wat gegokt wordt en om een uur of 2 gaan we met de taxi naar ons hotel. Na half 3 lig ik weer in mijn bed voor deze keer een kort nachtje want morgen moeten we weer door.

Foto’s van deze dag