Home » Verenigde Staten » Las Vegas
Jun
22

Las Vegas

Na de late avond van gisteren heb ik vandaag lekker uitgeslapen. Tenminste, eerst ging om 9:15h die @#%^&$@# wekker af in mijn kamer, blijkbaar had de vorige ‘bewoner’ die tijd ingesteld. Maar gelukkig weer in slaap gevallen en om een uurtje of half 12 werd ik pas weer wakker. Lekker rustig aan gedouched en met het idee om er een relax dag van te maken ging ik naar beneden.

Beneden bij de Starbucks kwam ik echter tegen verwachting in toch een paar reisgenoten tegen. Sommige gingen aan de overkant wat te eten scoren, ik nam zelf een broodje uit de winkel en een koffie van de Starbucks. Vervolgens met Imre, Henry en Frank toch maar Las Vegas in, een dagkaartje gekocht voor de bus en op weg gegaan naar de Stratosphere. Dit hotel heeft een enorme toren, met bovenin een mooi observatiedeck en diverse attracties. We wilden eigenlijk allemaal de Insanity in, maar die was net gesloten tot in de avond. Henry ging daarom maar de X-Scream in, en daarna gingen we met z’n drieen naar de Big Shot. Dat is zo’n attractie waarin je omhoog geschoten wordt, maar deze staat dus ook bovenop die toren. Inmiddels hadden we al contact gehad met Marloes en Arie die vanmorgen al de stad in getrokken waren.

Terwijl beneden in de Stratosphere lekker een pizzapunt zitten te eten komen Marloes en Arie ook aanzetten. Zij gaan ook de toren in en wij gaan onderweg naar de shopping mall. Maar omdat onze bus vrij laat komt stemmen we met Marloes en Arie af om toch ook gelijk naar de Mirage te gaan. Helaas zijn we net te laat voor een bezoek aan de dolfijnen daar. We gaan ons daarom maar in het hotel opfrissen. Als we daar aankomen zien we net nog een ander deel van onze groep vertrekken, die hebben de hele middag bij het zwembad gezeten en gaan nu eten (7 uur). Wij verzamelen om 9 uur pas en gaan dan ook naar New York New York waar de rest zit te eten bij een Italiaan. Die blijken echter weer net weg te zijn, dus stappen wij maar bij een Mexicaan naar binnen.

Na het eten gaan we een keer de achtbaan in. Marloes en Arie hadden die al 2 keer gedaan vandaag en hadden een VIP pas. Dus die gingen nog 2 keer, wij hadden maar tijd voor 1 keertje. Erg leuk en bijzonder zo half in een hotel/casino. We sluiten de avond af in Caesars Palace waar nog wat gegokt wordt en om een uur of 2 gaan we met de taxi naar ons hotel. Na half 3 lig ik weer in mijn bed voor deze keer een kort nachtje want morgen moeten we weer door.

Foto’s van deze dag

6 Responses to “Las Vegas”

 1. June 25th, 2015 at 08:56 | #1

  Gaaf daar hè Kees, die westkust

 2. June 25th, 2015 at 12:02 | #2

  welk hotel zit je Kees? Zelf ga ik het liefst naar Mandalay Bay. Leuk joh om alles weer mee te beleven

 3. June 25th, 2015 at 18:51 | #3

  We zaten in het Rio… Klein stukje van de strip weg…

 4. Martie
  June 25th, 2015 at 21:20 | #4

  Kees je kan zien dat het daar warm is. Maar wat een mooie foto’s weer. Echt genieten om jouw verslagen weer eens te lezen. Nog veel plezier daar. En nog wat gewonnen ?

 5. June 26th, 2015 at 03:53 | #5

  En het is inderdaad geweldig hier Linda. Jammer dat een deel van de groep over 3 dagen alweer weg gaat, maar ik heb nog 2 dagen extra ?

 6. June 28th, 2015 at 14:06 | #6

  Geweldige reis, staat al een poos op mijn Top 5 lijst, maar door jouw verslagen en foto’s word ik alleen maar enthousiaster Kees!