Abercrombie Caves

Ook vandaag vertrekken we weer om 8 uur dus slaan we weer het ontbijt over en ben ik wederom dankbaar dat ik een stuk of 8 ontbijtkoeken meegenomen heb. We moeten vandaag ongeveer 400 kilometer afleggen richting de hoofdstad Canberra.

De negatieve verassing vandaag is dat het buiten vochtig, nat en koud is. Ik ben eigenwijs en denk ‘het klaart zo wel op’. Dus ik laat mijn jas in mijn koffer zitten.  Iets waar ik de rest van de dag spijt van zal hebben. Na een tussenstop voor koffie en wat te eten zijn we om 12 uur bij de Abercrombie Caves. onderweg komen we al her en der kangoeroes tegen en bij de grotten zelfs een hele groep redelijk dichtbij.  Helaas geen tijd voor foto’s. Het is nog steeds koud en nat als we de grot ingaan. Die grot zelf viel overigens een beetje tegen,  het was niet erg groot. Als we de grot uitkomen begint de zon echter weer lekker te schijnen en loopt de temperatuur snel op.

We maken onderweg nog een paar stops bij verschillende plaatsen maar we zien ook weer wat buien dus dan sta je niet zo te trappelen voor wandeling. Tegen kwart voor 7 komen we aan in het luxe Pavilion hotel in Canberra (4,5 sterren).  Een top hotel, alleen jammer dat Internet niet te betalen is ($4 per 30 minuten). Dat doe ik dus maar niet . We eten in het hotel en drinken daar ook nog wat terwijl Dewa, Marcel en ik ondertussen wat spullen wassen in de guest laundry. Tegen een uur of 11 houden we het voor gezien.

Route van vandaag

 

Foto’s van deze dag