Home » Canada » Terug naar huis
Jun
20

Terug naar huis

Gisteren eindigde voor de verlengers ook de vakantie. Nadat we eerst nog een ontbijtje gegeten hadden in het hotel werden we om 12 uur opgehaald en naar het vliegveld gebracht waar we om 16:00 vertrokken, op dat moment was het in Nederland natuurlijk inmiddels alweer 1 uur ‘s-nachts.

Het vliegtuig zat helemaal vol dus lekker breeduit zitten was er niet bij. Erger nog waren de krijsende kleine kinderen waarvan er eentje van 1-2 jaar achterin zat, waar Hennie en ik ook zaten. Met af en toe een tussenpoos heeft dat kutkind de hele reis naar Nederland zitten krijsen. Slapen zat er dus zeker ook niet in. Op een gegeven moment ben ik maar muziek gaan luisteren in plaats van te proberen te slapen.

Onderweg werd er ook nog iemand onwel en werd er in het vliegtuig omgeroepen of er misschien een dokter aan boord was, en die was er blijkbaar dus ook. Later hoorde ik een gesprek tussen 2 stewards waar ik uit afleidde dat de man een stuk of 3 cognac’s op had en waarschijnlijk dat een groot aandeel had in de oorzaak van het onwel worden.

Na 9 lange uren kwamen we iets over 10 op Schiphol aan. Mede dankzij de nieuwe self-service paspoortcontrole stonden we binnen minuten al bij het bagage ophaalpunt. Tot onze teleurstelling geen ex-reisgenoten die ons met spandoeken kwamen verwelkomen, dat viel toch wel een beetje tegen. Na afscheid te hebben genomen van mijn laatste 3 reisgenoten zat ik 5 voor 11 in de trein naar Almere. Het was een heerlijke en vooral leuke vakantie, alleen was het allemaal wel een beetje duur geworden.

Route van vandaag

One Response to “Terug naar huis”

 1. Fons Hemelrijk
  June 20th, 2012 at 17:56 | #1

  Nou Kees gaat sneller als ik dacht, maar aan al het mooi,s komt toch een eind.
  Ik heb genoten van je verslagen en vooral van de foto,s goed werk man.

  En volgende week maar weer aanslag op naar het volgende project.

  Groetjes van Fons Hemelrijk