Weekendje Gulpen

Dit weekend ga ik met een paar vrienden een weekendje weg. Een jaarlijks terugkerend ritueel al sinds een jaar of 25, ooit begonnen vanuit de tafeltennisclub waar we allemaal lid van waren. Deze keer zitten we van vrijdag tot en met maandag in Gulpen in Zuid Limburg.

Vanmorgen vertrok ik zelf al vroeg richting Den Haag waar we om 09:30 hadden afgesproken. Nadat we eerst bij Ferry en Lammie een lekkere bak koffie met gebak naar binnen hadden gewerkt lieten we Lammie alleen achter en vertrokken de mannen richting het zuiden. Onderweg zijn we in Weert nog gestopt voor een lunch. Verder naar het zuiden kwamen we nog in een flinke file door een ongeluk waarbij auto’s op de kant midden op de weg lagen. We stonden hier een flink tijdje stil en dat in combinatie met de belabberde airco in de Citroën van Frank (hield het stabiel “geen graad boven de 40” :S) was dat even doorbijten.

Rond een uur of 4 stonden we echter toch in Valkenburg bij de Appie Heijn om de benodigde boodschappen te doen voor het rituele openingsdiner van het weekend… de bakplaat. Bij het bungalowpark Landsrade aangekomen bleek alles weer prima in orde, een prachtige vrijstaand huisje met heerlijk terras en vrij uitzicht over het Limburgse land. Het weer werkte ook heerlijk mee want het was zonnig en tegen de 30 graden. Heerlijk buiten kunnen eten en natuurlijk (ook inmiddels een ritueel) een rondje kunnen pokeren onder het genot van een lekker drankje.

 

Foto’s van deze dag