Canopy tour

Vannacht heb ik al iets beter geslapen, hoewel ik dus al wel wat verbrand ben (gisteren vergeten te smeren). Vanmorgen was het goed rood terwijl gisteren toch nog nauwelijks iets te zien was.

Om kwart voor 9 lieten we het hotel en San Jose achter ons op weg naar de jungle, naar Sarapique. Bij de tussenstop was al duidelijk dat het hier een stuk warmer is dan in San Jose… En ook natter! De eerste buien kwamen al over ons heen, en er zouden vandaag nog vele volgen. Rond het middaguur kwamen we in het prachtig natuurlijk gelegen Ara Ambigua hotel aan.

Na het inchecken en een heerlijke lunch (lekkere pizza) volgde al direct een van de absolute hoogtepunten van de reis; de Canopy tour. Hangend in een tuigje glij je langs een kabel door de jungle. In het begin is het wel even eng, met name de aanloop er naartoe. Maar dan blijkt het toch vooral waanzinnig leuk te zijn. Ik heb met mijn nieuwe Muvi mini camera met hoofdband ook wat filmpjes gemaakt. Helaas zelf geen foto’s gemaakt want het fototoestel meenemen leek me geen slim idee maar er zijn wel foto’s door de guides gemaakt. Hieronder een compilatie van de filmpjes.

video
play-sharp-fill

‘s-Avonds hebben we het weer niet laat gemaakt, er was ook geen gezellig barretje ofzo. En morgen is het weer een drukke dag.

 

Foto’s van deze dag