2018 Laos & Cambodja Filmpjes

20 november 2018: Nabij Luang Prabang liggen de Kuang Si watervallen, een langgerekt complex van kleine en grote poelen die ik elkaar overstromen en aan het begin daarvan een prachtige grote waterval.

video
play-sharp-fill

 

21 november 2018: Tijdens een wandeling door Luang Prabang kom ik langs een brug die alleen door scooters gebruikt wordt. Een constante stroom van scooters beide kanten, je vraagt je af waar ze allemaal vandaan komen…

video
play-sharp-fill

 

21 november 2018: Bij de laatste tempel waar ik langskom tijdens mijn wandeling door Luang Prabang, de Wat Mahathat, staan schalen met rijst buiten en daar weten de vogeltjes wel raad mee.

video
play-sharp-fill

 

23 november 2018: Bij Vang Vieng beklommen we een karstberg van zo’n 250 meter hoog en het uitzicht was adembenemend.

video
play-sharp-fill

 

23 november 2018: Aan het einde van de dagtrip bij Vang Vieng gaan een paar reisgenoten nog een stukje varen op van die smalle lange boten. Ik sla over, ik maak de foto’s wel.

video
play-sharp-fill

 

30 november 2018: Onderweg naar Kratie stoppen we nog even bij de Khone Papheng watervallen. Niet zo indrukwekkend deze, maar er stroomt best veel water doorheen.

video
play-sharp-fill

 

30 november 2018: Op een terras aan de rivier hebben we prachtig uitzicht op een onweerswolk aan de andere kant van de rivier.

video
play-sharp-fill

 

5 december 2018: In de Ta Som tempel bij Angkor Wat heb ik een momentje bijna geen andere toeristen in de buurt (je hoort ze helaas nog wel).

video
play-sharp-fill