2015 Verenigde Staten Filmpjes

15 juni 2015: Helicoptervlucht over de Grand Canyon.

video
play-sharp-fill

 

19 juni 2015: Een paar stukjes van de busrit tussen Moab en Bryce Canyon. Tijdens deze busrit, onder andere langs de Waterpocket Fold kan je prachtig genieten van het uitzicht terwijl de bus over leuke slingerweggetjes gaat.

video
play-sharp-fill

 

20 juni 2015: Een kijkje in de Bryce Canyon vanaf een uitkijkpunt. Je ziet hier maar een klein stukje, maar wel een van de mooiste stukken.

video
play-sharp-fill

 

20 juni 2015: Aan het einde van de dag hebben we nog een leuk uitje gepland, we gaan met een deel van de groep op Quads een uurtje door de woestijn crossen. Jammer van het vele stof waardoor je af en toe niet meer wist waar het pad was, maar heel leuk om te doen.

video
play-sharp-fill

 

21 juni 2015: Onderweg naar Zion National Park rijden we door een tunnel met in het midden een “raam”.

video
play-sharp-fill

 

21 juni 2015: In Zion National Park heeft iemand zijn rugzak met wat nootjes erin aan de kant van de rivier neergezet. Niet zo’n slim idee want deze eekhoorn is vastbesloten de nootjes uit de zak te krijgen (is hem overigens niet gelukt zover wij weten).

video
play-sharp-fill

 

21 juni 2015: De beroemde fontein van hotel/casino Bellagio in Las Vegas.

video
play-sharp-fill

 

22 juni 2015: Bovenop de Stratosphere Tower zit een mini pretparkje met 4 attracties. Dit is X-Scream, ik ben zelf de Big Shot in geweest waar je omhoog geschoten wordt. De Insanity waar we eigenlijk in wilde was helaas dicht.

video
play-sharp-fill

 

23 juni 2015: In het oude mijnstadje Calico zien we een ‘gunfight’. Ik heb het laatste stukje gefilmd. Dat is nog het beste stukje want het begin was soms gewoon gênant slecht.

video
play-sharp-fill

 

25 juni 2015: In een leuke bar/grill in Modesto is er live muziek van een bandje dat voornamelijk wat blues en jazz speelt en dat helemaal niet onverdienstelijk deed.

video
play-sharp-fill

 

26 juni 2015: Bij aankomst in San Franciso gaan we lopend over de Golden Gate bridge. Frisjes hier na dagen in 40 graden en ik had niet verwacht dat het verkeer zo’n herrie zou maken.

video
play-sharp-fill

 

27 juni 2015: Mijn eerste rit met de beroemde Cable Cart in San Francisco. Deze karretjes worden voortgetrokken doordat ze zich vastgrijpen aan een kabel die onder het spoor de hele tijd rondgetrokken wordt.

video
play-sharp-fill

 

28 juni 2015: Op mijn eerste verlengdag in San Francisco wordt daar blijkbaar de Gay Parade gehouden, en komt ook nog eens vlak voor mijn hotel langs. Enorme chaos van extravagant geklede mensen zowel in als buiten de parade.

video
play-sharp-fill

 

28 juni 2015: De beroemde Lombard Street in San Francisco, leuk om die auto’s zo slingerend de weg af te zien gaan.

video
play-sharp-fill

 

28 juni 2015: Tweede ritje met de Cable Cart, deze keer overdag zodat je beter kunt zien hoe stijl het wel is.

video
play-sharp-fill