2014 Australie Filmpjes

27 maart 2014: Het Sea Life aquarium in Melbourne heeft een hele mooie tunnel door een tank waar met name hele grote Manta Ray’s in rondzwemmen. Een imposant gezicht als die grote vissen over je heen komen.

video
play-sharp-fill

 

6 april 2014: Het komt niet vaak voor, maar ook in het centrum van Australie regent het wel eens. Helaas is dat net nu wij hier zijn. Aan de andere kant, niet iedereen ziet ooit de watervallen van Uluru afkomen…

video
play-sharp-fill

 

8 april 2014: Vlak nadat we in Katherine aankomen neemt onze gids ons daar mee naar een bergmeertje met waterval waar we kunnen zwemmen… maar we zwemmen daar blijkbaar niet alleen, deze varaan vindt het water ook lekker!

video
play-sharp-fill

 

9 april 2014: In Kakadu komen we af en toe langs een riviertje dat duidelijk laat blijken dat het regenseizoen hier in het noorden toch ook nog niet helemaal voorbij is… maar we moeten er toch wel doorheen.

video
play-sharp-fill

 

14 april 2014: Als we de Millaa Millaa waterval bezoeken blijkt dat cycloon Ita die hier een paar dagen geleden nog langskwam best veel water achtergelaten heeft, de waterval geeft dan ook een donderend geraas af.

video
play-sharp-fill

 

14 april 2014: In Paronella Park lijken alle vissen en alen uit de rivier zich allemaal te verdringen in dat kleine stukje waar wij toeristen dan het voer komen strooien. Ze komen nog net niet de kant op…

video
play-sharp-fill

 

14 april 2014: Ook in Paronella Park zit een tunnel waar hele kleine vleermuizen zich in grote getalen verschuild hebben. Man, man, wat stinken die beesten.

video
play-sharp-fill

 

14 april 2014: Verderop in de rivier in Paronella Park zitten ook nog een hele berg zogenaamde “snapping turtles”, schildpadden die overigens verbazend snel kunnen zwemmen.

video
play-sharp-fill