Home » Kenia & Tanzania » Relaxdag
Oct
23

Relaxdag

Omdat er vandaag alleen maar wandelingen op het programma staan en ik dat niet aandurf op mijn Teva’s met gehavende teen, maak ik er een lekker relaxdagje van. Rob gaat ook niet mee wandelen dus blijven wij in het kamp achter. Er was keuze uit diverse wandelingen, 4 mensen (Mark, Arjan, Margriet en Marianne) gaan de lange nature-walk doen die zo’n 7 uur duurt, de rest doet de wandeling langs de dorpjes.

We zijn allemaal al weer vroeg op, deels door de herrie van de hanen en andere beesten, deels door het gejank van de kinderen van een Amerikaans stel dat ook op deze camping is neergestreken. De Kilimanjaro ligt er nu prachtig bij zonder wolken dus we maken allemaal flink wat foto’s nu het kan. Een uurtje later zie je namelijk de eerste wolken alweer rond de top verschijnen. Om half 8 stond het ontbijt klaar voor de 4 die de lange wandeling gaan doen, wij pakken gelijk ook een bakkie koffie mee. Het ontbijt voor de rest begint om 8 uur. Vlak daarna vertrekken de 4 wandelaars al. De rest vertrekt rond een uur of 9 en hun wandeling zou zo’n 3 uur gaan duren. Ik ben eerst even wat gaan lezen terwijl Rob ging douchen. Dat ben ik ook gaan doen toen Rob terug was om op de spullen te passen.

Daarna hebben we nog wat zitten babbelen en lezen en voor we het wisten was de grote groep alweer terug rond 12 uur. Toen we een uurtje later gingen lunchen kwamen zowaar ook de 4 van de lange wandeling alweer terug, die hadden het veel sneller dan gepland gedaan. Ook de rest van de dag wordt besteed aan relaxen, lezen, wat snacken en drinken gezamelijk en veel babbelen. Het eten vandaag is naast de campsite en na het eten kijk ik met een paar reisgenoten nog wat foto’s van mijn vorige reizen door zodat ze ideeen kunnen opdoen. Ondertussen valt het licht weer eens uit en na een uurtje is ook de accu van mijn laptop leeg. De meeste gaan dan weer naar bed, een paar blijven nog een uurtje zitten.

 

Foto’s van deze dag

Comments are closed.