Terug naar Nederland

Om 01:45 ging de wake-up call want uiterlijk 03:00 moesten we in de bus naar het vliegveld zitten. We vertrekken namelijk al om 05:40. Een uur vroeger dan oorspronkelijk gepland, maar vlak voor vertrek naar Jordanië kregen we te horen dat de terugvlucht een uur vroeger zou zijn.

En dan begint het lange wachten weer, tot je mag inchecken, daarna tot je het vliegtuig in mag, dan tot het vliegtuig vertrekt (we hadden vertraging omdat een paar passagiers te laat waren), en dan nog tot je weer in Nederland aankomt. We hadden in het vliegtuig wel geluk want het was bij lange na niet vol. Dat betekende dus dat we overal ruim plek hadden en lekker ruim konden gaan zitten. Ik had in eerste instantie 3 stoelen tot mijn beschikking maar liggen ging toch niet omdat de leuningen tussen de zittingen niet helemaal omhoog konden. Later kwam er op de 3e stoel ook nog iemand bij zitten. De trip zelf was ook maar 5 uurtjes en in vond het snel voorbij gaan.

Op Schiphol werden we wel een heel eind van de bagagehal afgezet en moesten we een flink stuk lopen. Rond half 12 namen afscheid van elkaar en ik kon nog net de intercity pakken naar Almere. Ik had deze keer wel minder last van het “gat” waar je dan ineens invalt na een week met allemaal mensen om je heen, waarschijnlijk doordat het maar een kort tripje was…

Route van vandaag