Varadero

Ondanks dat sommigen het gisteren toch tot een uur of 3 hebben volgehouden zie ik best wel veel mensen bij het ontbijt rond 9 uur. Vandaag heb ik ook niet echt plannen dus na het ontbijt pak ik mijn strandlaken en loop weer naar het strand.

Ik hou het een paar uur vol op het strand en dan ben ik het weer zat. Ik loop terug naar mijn kamer maar de deur gast niet open. Dan maar weer naar de receptie maar daar komt net een groep binnen dus is het druk. Ik neem dus eerst nog maar een tequila sunrise en probeer verbinding te maken met internet. Dat wil ook al niet lukken, maar gelukkig begint de rij minder te worden. Als mijn sleutel is gereset en ik naar mijn kamer loop is het inmiddels tegen 5 uur. We eten om 8 uur dus ruim de tijd om te douchen, mijn tas klaar te maken voor vertrek morgen en nog wat te relaxen.

De plek waar Abel vanavond voor ons afscheidsdiner een tafel heeft gereserveerd is ook weer een buffet. Het eten is niet bijzonder, vlees zelfs wat taai. Tijdens het diner krijgt Abel de envelop met onze fooi begeleid door een verhaaltje van Bert. Daarna snel naar bed want morgen moet om 05:30 de tas klaar staan.

 

Foto’s van deze dag