Varadero

Eerste vrije dag in Varadero. Ik slaap lekker uit en geloof dat ik wel 11 uur in mijn bed gelegen heb voordat ik om kwart over 8 mijn bed uit rol en ga douchen. Bij het ontbijt kom ik echter best nog wel veel reisgenoten tegen die duidelijk ook lekker hebben uitgeslapen.

Je kunt hier van alles doen; duiken, skydiven, snorkelen, met een jetski varen, maar allemaal dingen waar ik in mijn huidige status niet echt zin in heb. Ik schuifel om 11 uur lekker naar het strand, zoek een mooie strandstoel uit, handdoek er over en liggen onder mijn parasol van bananenbladeren. Ik heb weer twee paracetamol en een ibuprofen ingenomen dus de eerste 2 uur zit ik half te slapen. Tot nu toe nog niet heel veel last van mijn keel maar dat was gisteren ook in de morgen. Ik sla de lunch over, ik heb nog een ontbijtkoek. Dat is wel genoeg na dat late ontbijt. Bij het verzetten van mijn stoel stoot in mijn kop op nog tegen de parasol, deuk van 2 cm in mijn hoofd… Kan er ook nog wel bij.

Om 3 uur ben ik het zat. Ik pak mijn spullen, loop even langs mijn kamer en ga dan internetten bij de receptie. Even een paar dagen blog bijwerken voor ik ga douchen. Om 6 uur verzamelen we bij het Japanse tepanyaki restaurant voor ons oudejaarsdiner. Het eten wordt op de bakplaat met veel show klaargemaakt en is ook best lekker (wel weer te veel zout). Na het eten ga ik nog even op bed liggen. Om 11 uur verzamelen we op het pleintje waar een feest op gang komt. Tegen 12 uur aftellen naar 2016 en daarna blijf ik nog een kleine drie kwartier hangen voordat ik toch mijn bed in duik.

 

Foto’s van deze dag