Terug naar huis

Iets voor middernacht kwamen we weer aan op het vliegveld van Delhi. Na het inchecken wederom wachten want de vlucht naar Wenen vertrekt pas rond half drie. We zijn het inmiddels ook allemaal wel een beetje zat.

Na al het hangen konden we het vliegtuig in dat deze keer ietsje beter was dan de heenvlucht. We hadden nu wel eigen schermen (maar geen eigen selectie van films) en de ruimte was een ietsje beter dan op de heenvlucht vond ik. De vlucht duurde 7-8 uur en ik heb een deel daarvan nog een beetje kunnen wegdommelen af en toe, maar niet veel helaas. Om mij heen zag ik her en der wel mensen lekker slapen. Daar kan ik dan wel jaloers op zijn. In Wenen hadden we een overstap en ook daar was het weer wachten. Toen we eindelijk in de Airbus A319 van Austria Air stapte viel het direct op dat we hier nu wel een zee aan ruimte hadden. Ik kon zelfs om een normale plaats gewoon mijn benen onder de stoel voor me strekken. Het is mij een raadsel waarom Austria Air deze ruimte niet biedt op de intercontinentale vluchten.

Zo rond half 8 kwamen we aan op Schiphol en een half uurtje later hadden we ook allemaal de koffer en was het tijd om afscheid te nemen. Ik vond het eigenlijk allemaal weer veel te snel gaan, je kreeg niet eens de tijd om serieus nog iets te zeggen tegen elke reisgenoot waar je 3 weken mee gedeeld hebt en dat vind ik persoonlijk dan toch wel weer jammer. Ik moest nog met de trein terug naar Almere en dat was helemaal een ramp. De vertrektijden op de grote borden in de hal kwamen niet overeen met de vertrektijden op de perrons. Er kwamen ook maar heel weinig treinen door. En nadat ik drie kwartier had staan wachten was er ineens een mededeling dat een trein op een ander perron vertrok richting Almere. Dus moest ik nog trappen op- en af rennen met mijn zware koffer om die trein te halen. Maar uiteindelijk is het gelukt en zat ik rond 11 uur weer thuis.
 

Route van vandaag