Terug naar huis

Na een laatste dag genieten van Langkawi stonden we gisteravond om kwart over 7 allemaal klaar voor de terugreis naar Nederland. Helemaal vlekkeloos ging het echter niet.

Uiterlijk om 12 uur moesten we allemaal uitgechecked zijn, het vertrek stond pas om 19:15 gepland. Dat is wel wat lastig want je spullen staan na het uitchecken dus in storage en je hebt geen kamer meer waar je nog snel effe kan douchen voor vertrek. Ik had gezorgd dat de kleding voor de terugreis boven in mijn koffer lag en zo rond half 6 ben ik even gaan douchen in de openbare doucheruimte (waar het overigens vreselijk koud is, de airco staat daar voluit te loeien).

Om 19:15 stonden wij allemaal klaar, maar geen busje. Dat busje kwam blijkbaar pas om 19:30 en het waren kleine taxi-busjes. Wij waren met 9 en er stonden ook nog een paar Nederlanders uit de groepsreis van Fox. Echter stond Jaap niet op de lijst, en ook 2 andere Nederlanders niet. Er was echter voldoende ruimte in de busjes dus wij zagen het probleem niet, de taxichauffeur lag echter flink dwars. Na veel heen en weer gebel werd uiteindelijk na een minuut of 20 toch besloten dat iedereen het busje in mocht, het andere busje met de helft van onze groep stond toen al op het vliegveld. Dat werd voor ons dus haast maken om nog wat te kunnen shoppen.

Het vliegtuig had 20 minuten vertraging met als resultaat dat we op Kuala Lumpur ook flink haast moesten maken. Toen wij eindelijk bij het vliegtuig aankwamen zaten alle andere passagiers er al lang in. Maar we mochten niet direct vertrekken dus we voelden ons niet schuldig. De reis verliep verder rustig en om 06:15u lokale tijd stonden we op Schiphol. De koffers kwamen redelijk snel en na het afscheidsrondje zat ik om 07:10 in de trein naar huis.

 

Foto’s van deze dag