Pangkor Island

Vandaag hebben we een hele dag om te genieten van alles wat Pangkor Island te bieden heeft, dit zal dus voornamelijk strand, zee en zon zijn met alles wat daaromheen zit zoals zeilen, parasailing, etc. Met een graadje of 32-33 gaat dat best lukken.

Ik had me voorgenomen zo lang mogelijk uit te slapen. Het ontbijt is open tot ongeveer een uur of 10 dus voor die tijd moest ik dus wel klaar staan. Uiteindelijk kwam ik ergens rond 10 over 9 bij de ontbijtzaal aan en nog was ik een van de eerste, alleen Jaap S. en Bart zaten daar pas. Daarna heb ik me flink ingesmeerd en ben op een bedje onder een boom gaan zitten. De lunch heb ik overgeslagen en alleen wat chips gegeten, beetje muziek zitten luisteren, wat gelezen en ook in slaap gevallen. Dat laatste was geen goed idee want ik werd door onze reisleider wakker gemaakt omdat ik flink rood was geworden. Was het dus inmiddels dus al half 5 en mijn benen waren uit de schaduw gekomen. En omdat ik niet had bijgesmeerd zijn mijn benen dus flink rood. Ik ben gelijk maar even naar mijn kamer gegaan om aftersun te smeren.

We zouden om half 8 gaan barbecuen vanavond en zo rond kwart voor 7 liep ik maar eens naar het strand. Bliksemflitsen en donderslagen wisselden elkaar inmiddels al af en terwijl ik bij het strand foto’s stond te nemen van de zonsondergang was het achter mij al aardig donker en kwam het onweer steeds dichterbij. In alle haast moesten we alle stoelen en tafels weghalen en barstte het los. Enkele klappen waren echt vlak boven het hotel. De barbecue was ook mee naar binnen, dat werd dus binnen eten. Na het eten zijn we nog een tijdje blijven hangen bij de live muziek van de Filippijnse dames maar zo rond half 1 ben ik mijn bed ingedoken.

 

Foto’s van deze dag