Afscheid van de halve groep

Er stonden vandaag weer geen activiteiten op het programma dus lekker relaxen op het strand waar deze keer helaas een stuk minder wind stond en het dus ook gelijk een stuk warmer/benauwder aanvoelde. Vandaag was ook de dag dat een groot deel van de groep ons ging verlaten :(.
We hebben deze reis met 23 gedaan (eigenlijk 24 als we Albert meerekenen, al was hij dan de reisbegeleider, voor het gevoel was hij toch ook wel een deel van de groep). Maar vandaag gaan we dus afscheid nemen van een 14 van deze personen. Ze hebben nog wel de hele dag want het vertrek uit het hotel is pas om 19:15u. Maar om 12 uur moeten ze al wel uitgechecked zijn, dus de ochtend besteden ze al deels aan opruimen, koffers inpakken, spullen klaarleggen voor de thuisreis etc. Ik ben vandaag ook begonnen met verzamelen van foto’s van zoveel mogelijk mensen zodat ik die op mijn webserver beschikbaar kan stellen aan iedereen.

Rond een uur of 6 begonnen mensen zich al te verzamelen rond de lobby. Niet alleen de vertrekkers, maar ook de achterblijvers om de groep uit te zwaaien. We namen afscheid van Ilse, Rene, Elke, Jaap H, Igor, Bart, Bob, Miranda, Annet, Arnold, Ad, Ruud, Piet en Ieva. Ik bleef achter met Bianca, Inge, Peter, Jaap H, Jan-Willem, Marinke, Maddy en Anja. Een raar gevoel om ineens een groot deel van de mensen waar je de afgelopen dagen mee opgetrokken hebt kwijt te zijn. Met het restant van de groep zijn we gaan eten en de muziek werkte daar ook al niet mee, was niet bepaald vrolijk. Alsof ze het expres deden…

 

Foto’s van deze dag