Ziekenboeg

Vandaag staan er geen gezamelijke excursies op het programma. En dat komt goed uit ook, want vannacht rond half 4 begonnen bij mij de buikkrampen en heb ik regelmatig op de pot gezeten.

Bij het ontbijt bleek dat meer mensen hier last van hadden. Bijna de helft van de mensen had wel in mindere of meerdere mate last van de maag. Waarschijnlijk toch iets dat we gegeten hebben.

Er waren nog wel excursies te doen, zoals wandelen, paardrijden, naar het Spa, maar veel liefhebbers waren er niet. Drie mensen zijn nog een lange wandeling naar het Spa gaan doen, een paar mensen heeft zelf wat rondgelopen of is bij het zwembad gaan hangen, ik ben zelf weer wat aan mijn blog gaan werken… in loopafstand van een toilet.

Een groepje van vijf was vanmorgen al heel vroeg vertrokken om de vulkaan te beklimmen. Een excursie die ze zelf buiten Fox om en tegen het uitdrukkelijke advies van de reisleidster geregeld hebben. Ik moet er zelf ook niet aan denken, het is 5 uur lang omhoog en dan nog 3 uur lang terug naar beneden lopen.

Met spanning volgen we hier ook het nieuws over de vulkaan in IJsland en de gevolgen voor het vliegverkeer. Het is nog een week voordat onze vakantie afloopt, maar toch.

‘s-Avonds was het nog niets met mijn maag dus ik ben redelijk vroeg mijn bed maar weer ingegaan.

 

Foto’s van deze dag